Ősztől újabb csoda a SárkánykuckóbanMegérkezett. Itt van. 


Időnként összeborzadok, hogy tényleg ilyen könyörtelenül, hirtelen ránk tört a Mesterségek Ünnepe. 
Dehát épp hogy csak elmúlt az előző, még az izmaimban érzem a sok-sok pakolást, a bőrömön a napsugarak melegét, a forgatagot, a mindenhonnan felhangzó muzsikát, a tömeg morajlását... És itt van újra...
Egek! Mennyi, de mennyi minden történt ezalatt az egy év alatt! 
Mennyi, de mennyi embert ismertünk meg, mennyi, de mennyi élménnyel gazdagodtunk! 

Valahogy nem is gondoltam arra korábban, hogy nekünk ez az időszak is amolyan évértékelős. Most rámtörtek az emlékek, kavarognak az alkalmak, a könyvek belémégett képei. Ahogyan összekeverednek a “privát” életünk képei a “vállalkozás” pillanataival, a történések szélsebesen kavarognak lelki szemeim előtt. 

És itt ez az új szerelem, ami bekerült az életünkbe, ami még pillanatnyilag keresi a pontos helyét és amiről teljes bizonyossággal állíthatom, hogy igen aktív része lesz az életünknek.
Az Access Bars számomra egy olyan életigenlő, finom és kedves módszer, ami fantasztikus dolgokra képes. Most még egyértelműen a gyakorlás időszaka van, de már most azt érzem, hogy Vona Kitti valami olyat adott nekünk, amire egyrészt szükségünk volt, másrészt fantasztikus lehetőségeket rejt. 
Évekkel ezelőtt a Nia mozgásformával találkozva éreztem hasonlót. (Az is egy életre szóló szerelem, melyet ha éppen nem is gyakorlok, akkor is szervesen a részem - márcsak azért is, mert Balázzsal egy Nia órán találkoztunk.... Ezúton is puszi Brezina Kingának és Zucker-Fenyő Editnek - és örök köszönet és hála a The Shift-ért!!!) 

Ami teljesen egyértelmű, hogy az Access Bars is az a “műfaj”, mint a masszázs - imádom adni és kapni is. Minden alkalom más és más, mégis a végeredmény egy csodásan jó érzés, egy olyan testi-lelki állapot, amikor minden jóóóóóó. 
És ami természetesen számomra az abszolút kuriózum, hogy tökéletesen lehet kombinálni a hangmasszázzsal, a masszázzsal. 
Az egyik kedvenc masszázsalanyom (imádom az ilyen felsorolást, alig hangzik fellengzősnek, és nem derül ki belőle rögtön,  hogy össz-vissz két masszázsalanyom van és mind a kettő a családtagom...) esetén annyira látványos a hatás, hogy minden alkalommal le vagyok nyűgözve attól, hogy ez a két módszer mennyire tökéletesen együttműködik.

A “minden szentnek maga felé” kezdetű örök igazságot be sem fejezve jelzem, hogy ha csak van rá módom és lehetőségem, akkor végtelenségig önfeláldozó módon (... igen én...) “kihasználom” Balázs gyakorlólehetőségeit és máris pattanok a masszázságyra, hogy csináljon nekem Access Bars kezelést...

Minden szempontból csak azt tudom mondani, hogy mindenki próbálja ki az Access Bars-t, mert “A legrosszabb, amit egy Access Bars kezelés után tapasztalhatsz, hogy úgy érzed, mintha egy remek masszázst kaptál volna. A legjobb, ami történhet, hogy az egész életed megváltozik.”

Ősztől már a Sárkánykuckóban is lesz erre lehetőség!!!


Fehérvári Elvira írása

 .