K 244 - PárizsÁr: 4'900 Ft

Méret: 18*15 cm

Lapok: 220 fehér oldal


Fehér árnyalatú lapokból készült, tojáshéj színű vászonnal borított - fekvő formátumú - könyv, beépített piros szaténszalag könyvjelzővel, színben harmonizáló előzékkel.

A könyv elejét egy "a Szerelem Városában", Párizsban összefonódó szerelmes párt ábrázoló - szalvétára nyomott - kép díszíti, háttérben az Eiffel toronnyal. A képet több helyen matt és csillogó fehér pasztával kezeltük, átfestettük ezüst akrilfestékkel, annak érdekében, hogy visszaadjuk a világ egyik legkülönlegesebb helyének esőben is csodálatos hangulatát és varázsát. Magasfényű, kemény lakkréteg védi a képet a külső hatásoktól. A piros esernyő hangulatához illeszkedve választottuk a piros könyvjelzőt és a francia "chic" előtt tisztelegve került egy piros csipkeszalag a könyv hátuljára. 

Hagyományos könyvkötészeti módszerrel készült, gömbölyített a gerince - a tartósság és a könnyebb használhatóság érdekében.

Ez a különleges könyv terápiás könyvnek, titokkönyvnek, emlékkönyvnek, családi történetek őrzőjének, gondolatőrzőnek, útikönyvnek, ajándéknak kiváló választás. 


 .